Vacatures bij

 

  Werken in de Projectinrichting en Projectmontage

  Risør.eu is een gespecialiseerde vastgoedinrichter en projectinrichter. Door heel Nederland doet ons team jaarlijks verschillende projecten en opdrachten. Dankzij de groei van de laatste jaren zijn er in het team van Risør.eu een aantal verschillende vacatures ontstaan. Zo zoeken wij structureel naar getalenteerde meewerkend voormannen, projectleiders en studenten voor onze montageploegen. Ons zusterbedrijf MØNTEC is dan ook structureel op zoek naar getalenteerde medewerkers die de projecten van Risør.eu tot uitvoering kunnen brengen.

  Meewerkend Voorman 

  Ben jij een getalenteerde voorman of heb je ervaring in de projectmontage? En denk je dat het tijd is om je eigen team sturing te gaan geven? Dan komen wij graag met jou in contact. Voor de verschillende teams van Risør.eu zoeken wij namelijk doorlopend naar getalenteerde voormannen. Bij voorkeur zoeken wij voormannen met ervaring in de projectinrichting, projectmontage of verhuizingen.

  Montagemedewerkers

  Naast voormannen zoeken wij ook doorlopend naar montagemedewerkers die ons team komen versterken. Heb jij nog geen ervaring in de montage? Geen probleem. Wij zoeken jongens of meisjes die het leuk vinden om met hun handen te werken en plezier beleven aan schroeven en klussen. Je hoeft voor dit werk echt geen afgestudeerde timmerman (of vrouw) te zijn. Gewoon de handen uit de mouwen steken en aan de slag met onze hoge kwaliteit meubels. 

   

  Join ons team

  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop