Projectinrichting met Risor

Risor is specialist in Turn-Key Projectinrichting. Van volledig kantoor maar ook kleine studio’s of volledige woningen, Risor kan de volledige projectinrichting verzorgen gevolgd door een Turn-key oplevering. De afdeling projectinrichting kan samen met u een compleet pakket samenstellen. Risor ontwikkeld producten speciaal voor de projecten en deze zijn dan ook uitvoerig getest op kwaliteit. In andere woorden; Voor de totale inrichting van uw project bent u bij Risor aan het juiste adres.

Kortom; Risor gaat altijd voor het beste resultaat, volledige ontzorging en de beste ervaring voor de klant.

Specialisme

 • Studio’s
 • Woningen
 • Kantoren
 • Hotelkamers
 • Werkplekken

Proefplaatsing

Wij denken met u mee en passen de look and feel aan op uw organisatie. Met een kort interview kunnen wij dit voor u verhelderen. Vervolgens maken we een concept ontwerp en is een proefplaatsing een goede manier om een juiste sfeer en design te testen. Dit is vaak de beste manier om een goed beeld te krijgen

Producten

Door middel van ruime ervaring en de juiste verhouding in prijs en kwaliteit weet risor het juiste product vinden. Risor ontwikkeld zelf producten speciaal voor de projectmarkt. Labels als Dutchborn, of Risor zijn eigen label. Deze producten zijn uitvoerig getest en dus ideaal voor de projectmarkt. Dat betekend dat producten langer mee gaan en tegen een stootje kunnen.

Inhuis Adviseur

Ten slotte, met onze in huis adviseurs kunnen we snel een helder beeld creëren van uw nieuwe project. Samen komen we tot een concept ontwerp welke past binnen het budget, ruimte en identiteit.

Wilt u ook profiteren van scherpe prijzen, neem direct contact op voor een gratis vrijblijvende offerte!

 

15 + 15 =

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop