Driven by teamwork, interior solutions & the people who make RISØR.

In 2017 openden wij onze deuren en startte de verkoop van losse meubels. Inmiddels zijn we met meer dan 150 man één team, die samen volledig verzorgde interieurconcepten ontwikkelen en zo de betrokken interieurpartner zijn voor onze klanten.

Wie is RISØR ?

Bij Risør is iedereen complementair aan elkaar, van kantoor tot uitvoer. We geloven in elkaars krachten en gaan samen vooruit. We hebben grote ambities en dit betekent dat we initiatieven laten ontplooien. Dit vraagt van het team ondernemerschap, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. We zijn altijd in beweging om het doel te behalen. Fouten maken mag, zo lang we ervan leren. We denken in oplossingen, we wijzen geen vingers, maar doen wat het beste is voor het concept van onze klant. We denken mee. We maken. We ontzorgen.

Isa Pijnenburg

Marketing & Communicatie

Merel Nijland

Planner
Erik Truiens

Erik Truijens

Projectmanager
Bas Perquin

Bas Perquin

Projectmanager
Julius Bodar

Julius Bodar

Freelance

Projectmanger

Steven Furnee

Co-founder
Ebbe Keers

Ebbe Keers

Co-founder
Olivier Suurd

Olivier Suurd

Operations

Onze visie

01

From start to finish

We bieden waarde aan onze klanten door middel van ontwerpdenken en op maat gemaakte oplossingen. Onze designers, projectmanagers en strategen werken gedurende het hele project in hechte teams samen.

02

Powered by people

RISØR PEOPLE bestaat uit projectleiders en monteurs. Een hecht team met kennis van zaken. Dat betekent korte lijnen en snel schakelen. U heeft contact met één vaste projectleider. Die zorgt dat alles conform afspraak verloopt.

03

Obsessed by Results

Het RISØR montageteam verzorgt het volledige opbouwproces, van assemblage en opslag tot transport en montage op locatie.

Your Interior Host

Vacatures

Voor het RISØR montageteam zijn we regelmatig op zoek naar projectmanagers en medewerkers. Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging en ben je niet vies van aanpakken? Neem contact met ons op!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop